Welkom

op Bonaire, welkom bij Villa Kokolishi.

Deze villa maakt onderdeel uit van het villapark Perla Boneriano. Perla Boneriano bestaat uit zeven luxe villa’s onderverdeeld in 12 appartementen in Caribische stijl die allen rondom een schitterend zwembad en in een weelderige tuin gelegen zijn. De prachtige blauwe Caribische Zee is op loopafstand!

Alles wat u nodig heeft voor uw perfecte vakantie is dichtbij: een tennisbaan, diverse winkels, duikscholen, duikstekken, een internetcafé, supermarkt, sportschool, spa, restaurants, gezellige (strand)barretjes, een bank en nog veel meer.

Op vakantie gaan naar Bonaire is op zich al fantastisch, maar ook leent Bonaire zicht bij uitstek als health-vakantie, trouwlocatie, voor business meetings (alle voorstellen slagen hier!), familie vakantie en ga zo maar door. Wij hebben een goed contact met de andere villa eigenaren waardoor het huren van meerdere villa’s tot de mogelijkheden behoord.

En met 28°C en het altijd aanwezige verkoelende briesje is het gewoon heerlijk!

Als u houdt van een vakantie zonder regels en massa-tourisme en u kunt luxe, privacy en kwaliteit waarderen, dan is Villa Kokolishi het perfecte vakantie adres voor u!

Scroll to top